sâmbătă, 31 martie 2012

Prajitura Diplomat

Prajitura Diplomat


Blat


 1 ou
- 1 albus (cca 35-40g)
- 70g zahar
- 50ml suc proaspat de portocale
- 50ml ulei
- 75-80g faina
- 1 lingurita rasa praf de copt

Se bate oul cu albusul si zaharul, bine de tot...pana face basicute.Apoi se adauga sucul de portocale, uleiul si faina, amestecata in prealabil cu praf de copt. Compozitia rezultata se pune intr-o tava (20cmx30cm)tapetata cu hartie de copt. Se coace la 180grade pentru 20 - 25 minute. Sursa blat aici

                                                          Crema

400 ml frisca
100 ml miere de albine
sucul de la o portocala
1 pachet branza Almette cu smantana
2 pliculete de zahar vanilat
1 plic gelatina
Mai intai punem gelatina la inmuiat in 50 ml apa. Amestecam sucul de la portocala cu mierea.Mixam bine branza  cu sucul+mierea.Batem frisca spuma cu vanilii si adaugam peste crema.Gelatina o topim pe bain marie si o adaugam si pe ea.Amestecam totul bine.

Sursa aici
Asamblare.
Peste blatul bine racit punem crema de branza, deasupra careia adaugam feliute de portocale.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu