Ieri, 27 septembrie, am dat startul atelierului de gatit.
A trebuit să alegem ceva ușor care să nu ridice nici un fel de dificultate. Înaintea de alegerea efectivă a rețetei am stabilit de comun acord câteva reguli, necesare bunei desfășurări a oricărui atelier:
- spălatul pe mâini înainte de a începe este obligatoriu
- părul strâns la fete este iarăși obligatoriu
- păstrarea în permanență a suprafeței de lucru curate este foarte important
- curățarea spațiului de lucru la finalul activității este iarăși absolut necesar.
Nu puteam incepe decat cu ceva dulce(doar dulciurile sunt specialitatea mea). Va invit sa degustati macar o bombonica raffaello cremoasa la exterior si crocanta la interior (datorita alunei de padure)... iamiii. Avem si poze, drept dovada...
Ca și prim atelier, acesta a fost în primul rând prilej de cunoaștere și intercunoaștere, a fost o primă ocazie de a interrelaționa cu ceilalți membrii ai grupului și de a realiza o sarcină comună.
Au comunicat foarte bine, și-au împărțit echitabil sarcinile pe care mai apoi le-au realizat cu maxim de seriozitate și profesionalism!
Și-au crescut și încrederea în forțele proprii... au fost foarte mândrii de realizările lor!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu