sâmbătă, 20 aprilie 2013

Despre mine pe site-ul Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei

Florentina Opris, gazda emisiunii “Sport, dieta si o vedeta”, a fost invitata sa discute despre hrana sanatoasa si accesibila financiar cu varstnicii si copiii, beneficiari ai Centrului Comunitar Generatii

 

Bucuresti, 13 februarie 2013 - Fundatia Principesa Margareta a Romaniei a organizat un seminar despre solutii accesibile pentru stil de viata sanatos adresat copiilor si varstnicilor beneficiari ai Centrului Comunitar Generatii din Bucuresti.
Pornind de la dictonul “alimentele sa va fie medicamente”, invitata a fost Florentina Opris, realizatoarea emisiunii "Sport, Dieta & o Vedeta" difuzata la postul Prima TV.
Ideea evenimentului i-a apartinut Magdei Circu, “voluntar de profesie” in programul Fundatiei Vodafone la Centrul Comunitar Generatii. Impreuna cu varstnicii, copiii si tinerii, beneficiari ai Centrului, Magda realizeaza ateliere de gatit si lectii de bune maniere.

“Pentru ca-i iubesc pe copiii nostri de la Generatii am ales sa promovez si sa le vorbesc in cadrul fiecarui atelier de gatit despre binefacerile alimentatiei sanatoase. Cu toate acestea, nu reuseam de fiecare data sa-i fac sa inteleaga importanta consumului de produse sanatoase. In sprijinul meu am invitat-o pe Florentina Opris, prezentatoarea emisiunii "Sport, Dieta & o Vedeta" sa le vorbeasca deschis despre cat de usor si accesibil este ai o alimentatie corecta. Prezenta ei s-a dovedit a fi o idee foarte buna pentru ca i-a cucerit pe copii cu dragoste, cu rabdare si energia pozitiva de care a dat dovada in timpul discutiilor”,
a spus Magda Circu, voluntar al Centrul Comunitar Generatii in programul Fundatiei Vodafone.
Pe parcursul evenimentului, copiii si varstnicii au putut afla care sunt alimentele importante pentru meniul fiecarei zile, in ce mod se pot asocia corect fructele, painea si carnea, si cat este de necesara miscarea in eliminarea toxinelor din organism.
Seminarul de stil de viata sanatos a prezentat alimente de sezon, produse in Romania, accesibile financiar beneficiarilor Centrului si familiilor acestora.
Copiii au primit si idei pentru un meniu sanatos la pranzul servit gratuit la cantina sociala a Centrului Generatii. sursa: http://www.fpmr.ro/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=536&cntnt01origid=79&cntnt01dateformat=%25d.%25m.%25y&cntnt01returnid=79

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu